Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Výhody rímskych roliet FOA

Závesy alebo záclony sa Vám do bytu príliš nehodia a Vy hľadáte inú variantu zatienenia, ktorá by pre interiér Vášho domova bola vhodnejšia? Potom práve pre Vás budú rímske rolety FOA tou najlepšou možnosťou. Aké sú ich najväčšie výhody, v akom designe Vám ich ponúkame a do akého interiéru sa najviac hodia? 

clanek_001

Čo sú to rímske rolety FOA?

Rímske rolety alebo riasace sa rolety sú moderným a žiadaným druhom tieniacej techniky. Sú kombinaciou závesov a klasických roliet. Pôsobia veľmi vzdušne, moderne a nadčasovo. Veľmi ľahko sa ovládajú, sú vyrobené z prvotriednych materiálov, a naviac sú cenovo dostupné. 

Zatiaľ čo klasické rolety sú väčšinou zhotovené z jednoduchého pruhu jednofarebnej látky a sťahujú sa pomocou tenkej retiazky alebo šnúrky, rímske rolety sú napríklad doplnené o rôzne ozdobné pásky či stuhy, pomocou ktorých sa dá roleta nariasiť a v požadovanej výške pripevniť. Rímske rolety preto vyzerajú veľmi ozdobne, a perfektne sa tak hodia do každej izby, v ktorej príjemne dotvoria atmosféru. Dajú sa tak bez obáv použiť do tradičného aj moderného interiéru

Látka rímskych roliet je rozdelená do rovnakých horizontálnych pruhov, čo znamená, že sa roleta nenavíja, ale skladá

Ovládajú sa pomocou praktickej retiazky, ktorá zaisťuje plynulé vyťahovanie roliet. 

Ponúkame Vám ich v jednej kazete, ktorú môžete namontovať rôznymi spôsobmi. Roletu dodávame vrátane mechanizmu pre ovládanie retiazky v dĺžke 1 m alebo 1,5 m (pokiaľ byste však potrebovali retiazku v inej dĺžke, neváhajte nám napísať) a kompletné sady pre upevnenie. Rolety sú už zložené a majú niekoľko variantov prevedenia montáže. Upevniť ich potom teda môžete zavesením na rám okna, privŕtaním na rám okna či privŕtaním do steny alebo stropu

Výhodou rímskych roliet je tiež montáž s vŕtaním pred žalúzie. Tie na okne zostanú, ale vďaka rímskym roletám FOA môžete miestnosť krásne designovo vyladiť.

clanek_002

10 výhod rímskych roliet FOA

Čo sú to rímske rolety FOA, sme si teda už priblížili. Aké sú však ich najväčšie výhody, a prečo by ste si ich mali zaobstarať do interiéru svojho domova i Vy?

 

 

 

Design roliet

U rímskych roliet si môžete vyberať z 3 druhov látok. Behom výberu sa riaďte predovšetkým tým, akú veľkú intenzitu svetla v miestnosti potrebujete. Do spálne sú vhodné látky Tieniace a Nepriesvitné, do kuchyne naopak také, ktoré prepustia viac svetla – látky Priesvitné. Zlatou strednou cestou sú potom látky Nepriesvitné.

Rímske rolety sa vďaka svojmu designu hodia do všetkých typov interiéru. Ako dekoračný a tieniaci prvok ich môžete použiť do spálne, kuchyne aj obývacej izby

Rímske rolety FOA Vám ponúkame v zhruba tridsiatich najrôznejších farbách, z ktorých si ten pravý odtieň pre interiér svojho domu zaručene vyberie úplne každý. 

Ako už bolo vyššie zmieňované, rímske rolety pôsobia veľmi ozdobne, a perfektne tak zapadnú do každého interiéru a dodávajú mu pomyselnú iskru. 

Pokiaľ chcete miestnosť presvetliť, ale zároveň nechcete, aby bolo vidieť dovnútra, voľte svetlé odtiene látky s nízkou gramážou. Pokiaľ naopak chcete čo najviac zatemniť, voľte tmavšie odtiene látok s vyššou gramážou.

Konkrétne si môžete okrem štandardných odtieňov zaobstarať napríklad bielo-hnedé vzorované rímske rolety, bielo-strieborné vzorované rímske rolety, marhuľové rolety, korálové rolety, tmavo modré rolety, svetlo ružové rolety či rímske rolety v pomarančovom odtieni.  

clanek_003

Ľahké ovládanie

Rímske rolety sa ovládajú pomocou veľmi praktického retiazkového ovládania, ktoré pomáhá zaistiť plynulé vyťahovanie rolety behom niekoľkých sekúnd. V priebehu chvíľky tak môžete v interiéri svojho domova ľahko vytvoriť presne také svetelné podmienky, aké chcete

Údržba roliet

Veľkou výhodou rímskych roliet je rovnako i ľahká údržba, ktorá by sa dala porovnať s údržbou záclon. Textília je k profilu uchytená pomocou suchého zipsu, a preto sa dá veľmi ľahko dať dole.

Rolety môžete prať ručne alebo v práčke pri teplote 30 °C, ale nežmýkajte ich. Zvoľte program pre pranie jemného prádla alebo pre pranie záclon. Priesvitné rímske rolety nežehlite vôbec, ostatné látky perte iba na stupeň s nízkou teplotou.

V prípade, že sú rolety len mierne znečistené, tak Vám k ich vyčisteniu bude stačiť aj vlhká handrička alebo prachovka

Jednoduchá montáž

Rímske rolety majú niekoľko variantov prevedenia montáže. Môžete ich pripevniť bez vŕtania na rám okna, pomocou vŕtania na rám okna alebo pomocou vŕtania do steny či do stropu výklenku aj mimo neho. Ani jeden variant nie je náročný, keďže Vám rolety prídu už zložené. Potrebovať budete iba pár minút času a náš manuál.

Bezpečnosť na prvom mieste

Všetky naše rolety spĺňajú všetky bezpečnostné normy Európskej únie. Bezpečnosť je totiž pre nás na prvom mieste. Rímske rolety sa tak nemusíte báť zaobstarať si ani do interiéru s deťmi. 

clanek_004

Úspora energií

Či už chcete udržať teplo vo vnútri svojho domu, alebo naopak nechcete žiadne teplo púšťať dovnútra interiéru, rímske rolety FOA vyrobené zo správnej látky sú vkusným a jednoduchým riešením vo všetkých ročných obdobiach, ktoré Vám s úsporou za energie vo Vašej domácnosti skvele pomôžu

V lete totiž bránia rímske rolety ostrým slnečným paprskom, aby mohli prenikať dovnútra interiéru, a naopak v zime pomáhajú chrániť Váš dom pred zbytočným únikom tepla oknami. 

Cenová dostupnosť

Aj napriek tomu, že je každá roleta vyrobená zvlášť na základě Vašich individuálnych požiadaviek na výšku, šírku a typ zavesenia, je cenovo ľahko dostupná

Keďže si našich zákazníkov skutočne vážime, okrem nízkych cien pre Vás pravidelne pripravujeme ďalšie a ďalšie zľavy, ktoré Váš nákup ešte viac spríjemnia. 

Nakupujete tovar vo veľkých objemoch alebo ste našim verným zákazníkom? Tak práve i pre Vás sme si pripravili najrôznejšie špeciálne akcie. Výhodou je, že sa nemusíte nikde registrovať. Stačí iba, keď u nás budete nakupovať. A nezabudnite, čím väčší nákup urobíte, tým väčšiu budete mať zľavu. 

Konkrétne sa tak môžete tešiť napríklad na dopravu zadarmo pri nákupe nad 990 Kč, zľavu 3 % pri nákupe nad 3 800 Kč, zľavu 5 % pri nákupe nad 5 000 Kč alebo zľavu 7 % pri nákupe nad 10 000 Kč. A to sa rozhodne vyplatí. 

Kladné recenzie

O tom, že svojim klientom prinášame skutočne iba to najlepšie, hovorí najlepšie ich maximálna spokojnosť. 5 hviezdičiek a 99 % spokojných zákazníkov skrátka hovorí za všetko. 


clanek_005

Vzorky zadarmo až k Vám domov

Pokiaľ si nebudete behom výberu nových rímskych roliet s čímkoľvek istí, nechajte si poslať až 8 vzoriek úplne zadarmo, a vyberte si tak ten pravý odtieň priamo z pohodlia svojho domova. 

Správne odhadnúť, ako budú rolety a žalúzie po inštalácii v danej izbe pôsobiť, nemusí byť totiž vôbec jednoduché. Aj keď na našom e-shope uvádzame obrázky, ktoré nie sú len ilustratívne, ale maximálne ukazujú, ako rolety skutočne vyzerajú, každý monitor môže byť nastavený inak, preto môže dochádzať k rozdielom v jednotlivých odtieňoch. Práve preto Vám ponúkame vzorky látok, s ktorými si predstavu urobíte ďaleko lepšie

Vidieť vzorky konkrétnych látok v obchode či na internete Vám neuľahčí výber tak, ako keď ich môžete vidieť naživo priamo vo svojej obývačke. Najlepšie je teda nechať si od nás poslať vybrané vzorky a tie si následne doma priložiť k podlahe, nábytku, oknu či ku stene v konkrétnej miestnosti, a až potom si rolety a žalúzie v kľude objednať. 

Infolinka každý všedný deň 

A pokiaľ byste náhodou potrebovali s niečím ohľadom rímskych roliet FOA poradiť, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. Náš profesionálne vyškolený personál Vám so všetkým ochotne poradí tak, aby ste s našimi roletami boli maximálne spokojní. Sme tu pre Vás každý všedný deň od 8 do 16 hodin. K spojeniu s nami môžete využiť našu infolinku na čísle 2 22200 51 42 alebo e-mail info@foa-rolety.sk.