Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Spodný diel roliet Deň a noc pre vŕtanie na okno

Chcete mať svoje rolety FOA vyladené do posledného detailu? Máme pre Vás novinku! Najnovšie si totiž môžete doobjednať spodný diel k upevneniu silónu pri montáži vŕtaním na okno, a to v 3 nových variantoch.

Keďže sa neustále snažíme prinášať svojim zákazníkom novinky, ktoré by funkčnosť a design roliet FOA posúvali dopredu, aj tentokrát sme si pre Vás jednu pripravili. Najnovšie totiž môžete v našej ponuke náhradných dielov vidieť spodný diel, ktorý slúži k upevneniu silónu na dolnej strane rámu, v 3 nových odtieňoch. A to konkrétne v bielom, hnedom a priehľadnom

clanek_001

Čo sú to rolety Deň a noc FOA?

Rolety FOA predstavujú ideálny variant zatienenia, ktorý do interiéru prepúšťa požadované množstvo denného svetla, príjemne reguluje ostrý slnečný svit a zároveň sa behom chvíľky dá zatemniť. Veľmi jednoducho sa ovláda, je vyrobená z prvotriednych materiálov a vďaka skutočne pestrej škále ponúkaných farieb sa skvele hodí do každého priestoru. Jedná sa skrátka o minimalistický, elegantný, bezpečný, funkčný a jednoduchý spôsob regulácie svetla vhodný do každého interiéru, ktorý je naviac k dostaniu za veľmi priaznivé ceny. 

Spodný diel k upevneniu silónu pri vŕtaní na okno 

Spodný diel pre dotiahnutie silónu pre vŕtanie rolety FOA na okno sa skladá z troch častí (lomeného dielu, skrutky a krytky) a teraz je Vám k dispozícii hneď v 3 farebných variantoch. Pokiaľ Vám teda nevyhovuje kovový variant, ktorý je automaticky súčasťou objednávky, je táto novinka určená práve pre Vás. 

3 nové odtiene spodného dielu pre vŕtanie na okno

Aké 3 novinky sme si pre Vás pripravili?

clanek_002

 

 

clanek_003

 

 

clanek_004



Pôvodný kovový variant je dodávaný k objednávke zadarmo. Akékoľvek ďalšie farebné varianty je možné si objednať iba za 25 Kč.

Podľa čoho vyberať farbu spodného dielu? 

Farbu háčiku sa vždy snažte zladiť s farbou rámu Vašich okien. Len tak môžete jednoducho docieliť prirodzeného a minimalistického vzhľadu roliet. 

A aký háčik pre upevnenie silónu bude tým pravým práve pre Vaše okná?

 

clanek_005

Kontaktujte nás

A pokiaľ by ste si náhodou behom výberu či následnej montáže spodného dielu nevedeli s čímkoľvek rady, ozvite se nám na číslo +421 2 2220 51 42 a náš odborne preškolený personál s Vami všetko vyrieši. Sme tu pre Vás k dispozícii každý všedný deň od 8 do 16 hodin

Prípadne nám taktiež pomocou e-mailu info@foa-rolety.sk můžete zaslať fotografie či videá s Vašim problémom či nejasnosťou a v následnom telefonáte s našimi odborníkmi môžete na tento e-mail odkázať. Veľmi tak zjednodušíte prácu našich operátorov, ktorí budú môcť lepšie vyhodnotiť situáciu a poradiť Vám. 

Ku kontaktu s nami môžete rovnako využiť aj náš kontaktný formulár alebo s nami môžete zostať v spojení na Facebooku, Instagrame či YouTube.