Pre plnú funkčnosť tejto stránky je potrebné povoliť JavaScript.

Rolety a žalúzie FOA na mieru interiéru Vašeho domova

Hľadáte ideálne zatienenie do interiéru svojho domova a váhate, aké zvoliť? Čo dať prednosť tomu, ktoré si môžete vybrať priamo na mieru Vašim potrebám a požiadavkám? Práve také zatienenie Vám totiž ponúkame my vo FOA. 

Vybrať vhodný variant regulácie svetla do interiéru dokáže byť celkom zložité. Pokiaľ však máte  možnosť zvoliť si zatienenie na mieru priamo Vášmu domovu, bude to o poznanie jednoduchšie. 

clanek_001

U nás vo FOA môžete vyberať medzi 8 typmi roliet a žalúzií najrôznejších odtieňov, rozmerov aj spôsobov upevnenia. Nech už teda pre svoj domov hľadáte čokoľvek, u nás to bezpochyby nájdete.

Až 8 typov roliet a žalúzií 

Rolety Deň a noc, rímske rolety, látkové rolety či plisé rolety? Čierne, hnedé, ružové či zelené? Široké, krátke či pre strešné okná? U nás nájdete všetko!

 

 

clanek_002

Rolety Deň a noc FOA

Prvým variantom regulácie svetla v interiéri, ktorý Vám ponúkame, sú rolety Deň a noc od FOA. Rolety Deň a noc FOA predstavujú to najlepšie, čo poskytuje spojenie žalúzií a bežných látkových roliet. Sú veľmi obľúbeným a praktickým tienením domácností aj kancelárií. Jednoduchý princíp striedania priehľadných a nepriehľadných pásov látky dovoľuje plynule regulovať tienenie cez deň a zaistenie súkromia v noci. 

Rolety Deň a noc, rovnako ako aj ďalšie nami ponúkané rolety a žalúzie, si u nás navyše môžete zaobstarať v najrôznejšom farebnom prevedení. To je tiež záruka, že si u nás tie pravé rolety či žalúzie pre svoj domov vyberie skutočne každý.

Rolety Deň a noc FOA si môžete zakúpiť v otvorenej, POLO i MAXI kazetě. V šírke 30 až 240 cm a dĺžke 150, 220 a 240 cm vo viac než 130 látkach.

Rolety dodávame vrátane mechanizmu pre ovládanie retiazky v dĺžke 1 m alebo 1,5 m (v prípade potreby iného rozmeru nám navyše môžete napísať a my Vám radi vyhovieme) a kompletné sady pre upevnenie. Rolety sú už zložené a majú niekoľko variantov prevedenia montáže. Môžete ich pripevniť zavesením na okno (bez vŕtania) alebo privŕtať do okenného rámu, do steny, či do stropu.

clanek_003

Rímske rolety FOA

Ďalším variantom zatienenia interiéru, ktorý zároveň taktiež príjemne spestrí celý interiér, sú rímske rolety FOA

Rímske alebo riasiace sa rolety sú niečo medzi závesom a klasickou roletou. Môžu byť jednoduché, ale aj rôzne ozdobné a dajú sa zaviazať alebo upevniť v akejkoľvek výške okna.

Zatiaľ čo klasické rolety sú väčšinou zhotovené z jednoduchého pruhu jednofarebnej látky a sťahujú sa pomocou tenkej retiazky alebo šnúrky, rímske rolety majú napríklad všité rôzne ozdobné pásky a stuhy, pomocou ktorých sa dá roleta nariasiť a v požadovanej výške pripevniť. Rímske rolety preto vyzerajú veľmi ozdobne a sú obzvlášť vhodné do interiérov, ktoré potrebujú oživiť a spestriť.

Rímske rolety FOA Vám ponúkame v šírke 50 až 250 cm a dĺžke takisto 50 až 250 cm v troch typoch látky – priesvitná, nepriesvitná a tieniaca.

Ďalej potom majú rímske rolety niekoľko variantov prevedenia montáže. Upevniť ich teda môžete zavesením na rám okna, vŕtaním na rám okna či vŕtaním do steny alebo stropu

Výhodou Rímskych roliet je taktiež montáž s vŕtaním pred žalúzie. Tie na okne zostanú, ale vďaka rímskym roletám FOA môžete miestnosť krásne designovo vyladiť. 

clanek_004

Látkové rolety FOA

Zabudnúť nesmieme ani na látkové rolety FOA, ktoré sa v poslednej dobe vracajú opäť do módy. Sú to totiž práve látkové rolety, ktoré chránia domov pred slnečným svetlom, teplom a nežiaducimi pohľadmi zvonku. Vďaka veľkému množstvu ponúkaných farebných variácií tvoria látkové rolety zároveň taktiež výrazný designový prvok Vášho domova.

Látkové rolety sú navyše tak obľúbené aj preto, že kryjú sklenenú plochu okna zo 100 %. V porovnaní so žalúziami alebo roletami Deň a noc je pomocou látkových roliet jednoduchšie docieliť úplného zatemnenia.

Látkové rolety Vám rovnako ako rolety Deň a noc ponúkame v 3 variantoch kaziet  – otvorená, POLO a MAXI vrátane mechanizmu pre ovládanie retiazky v dĺžke 1 m alebo 1,5 m a kompletné sady pre upevnenie. Zároveň aj tieto rolety majú niekoľko variantov prevedenia montáže, kedy ich môžete pripevniť zavesením na okno – bez vŕtania alebo privŕtať do okenného rámu, do steny, či do stropu. Čo sa týka dalších parametrov, tak si ich môžete vyberať v dĺžke 150 cm a 240 cm a v šírke 30 cm až 240 cm vo viac ako 180 najrôznejších látkach.

clanek_005

Rolety plisé FOA

Plisé rolety predstavujú dokonalý a estetický spôsob zatienenia a ochrany pred slnečným žiarením a prenikaním tepla z neho do interiéru. Vďaka svojej variabilite sú vhodné k zatieneniu všetkých typov okien a presklených plôch, vrátane šikmých strešných okien.

Rolety Vám ponúkame vo variantoch kaziet Plisé Economy, Plisé s profilom Classic a Plisé s profilom Decor vo viac ako 90 látkach, kedy jednotlivé typy kaziet potom majú rôzne možnosti uchytenia

clanek_006

Termo rolety FOA

Ako už napovedá názov, Termo rolety pracujú okrem svetla hlavne s teplom. Pripomínajú bežné rolety do okien, ale sú vybavené termo látkou pre úplné zatemnenie a ochranu pred horúcimi letnými dňami. Veľkou výhodou termo roliet teda je, že v lete chránia interiér pred prehriatím a v zime zabraňujú úniku tepla z miestnosti.

Termo rolety patria medzi bežné látkové rolety. Rozdiel je najmä v použitej látke, ktorá svojimi vlastnosťami umožňuje blokovaniu ako svetla, tak hlavne tepla. Vždy si teda môžete nastaviť presne tú teplotu, ktorá Vám vyhovuje, nezávisle na počasí či ročnom období.

Ponúkame Vám ich vo variantoch kaziet otvorená, POLO a MAXI a vyrábame ich v dĺžke 150 cm, 220 cm a v šírke 30 cm až 210 cm. Takisto ich môžete pripevniť zavesením bez vŕtania alebo privŕtať do okenného rámu, do steny či do stropu.

clanek_007

Rolety na strešné okná FOA

Rolety na strešné okná musia okrem svojej tieniacej funkcie spĺňať ešte jednu náročnú požiadavku nepreväsovať sa aj pri extrémnych uhloch naklonenia okna. Strešné rolety preto nemôžete len tak nahradiť žalúziami alebo bežnými roletami. Práve preto Vám ponúkame aj rolety špeciálne navrhnuté pre potreby strešných okien

Rolety na strešné okná Vám ponúkame v dĺžke 54 cm až 116 cm a v šírke 39 cm až 118 cm vo viac ako 250 farbách. Avšak vieme vyrobiť aj akýkoľvek iný rozmer, ktorý zákazník potrebuje. Stačí sa s nami spojiť a všetko dohodnúť. 

 

Rolety Plisé na strešné okná FOA

Okrem bežných roliet pre strešné okná nájdete na našom webe taktiež plisé rolety do strešných okien. Plisé rolety na strešné okná zaisťujú reguláciu prichádzajúceho a odchádzajúceho svetla a tepla tak, aby bez ohľadu na počasie za oknami bolo vo vnútri izby vždy toľko svetla a tepla, koľko si práve prajete mať.

Rolety Plisé Vám ponúkame vo variantoch kaziet Plisé Economy, Plisé Classic/Decor a Plisé Classic/Decor na strešné okná vo viac ako 90 látkách a farebných kombináciách, kedy jednotlivé typy kaziet majú rôzne možnosti uchytenia.

clanek_008

Vertikálne žalúzie FOA

Spomenúť samozrejme musíme aj vertikálne žalúzie FOA, které sú vhodné najmä k zatieneniu veľkých presklených plôch. Okrem bežných izieb sú tak vhodné napríklad taktiež do kancelárií. 

Konkrétne si potom môžete Vertikálne žalúzie vybrať v štyroch základných typoch ovládania vo viac ako 70 látkách.

8 vzoriek zadarmo až k Vám domov

A pokiaľ si náhodou nebudete v priebehu výberu nových roliet či žalúzií FOA s čímkoľvek istí, nechajte si poslať až 8 vzoriek úplne zadarmo, a vyberte si tak ten pravý odtieň priamo z pohodlia svojho domova. 

Správne odhadnúť, ako budú rolety a žalúzie po inštalácii v danej izbe pôsobiť, nemusí byť totiž vôbec jednoduché. Aj keď na našom e-shope uvádzame obrázky, ktoré nie sú len ilustratívne, ale maximálně ukazujú, ako rolety skutočne vyzerajú, každý monitor môže byť nastavený inak, preto môže dochádzať k rozdielom v jednotlivých odtieňoch. Práve preto Vám ponúkame vzorky látok, s ktorými si predstavu urobíte ďaleko lepšie, a vyberiete tak tie pravé rolety skutočne na mieru interiéru svojho domova

A pokiaľ by ste náhodou potrebovali s niečím ohľadom roliet a žalúzií FOA poradiť, neváhajte sa na nás kedykoľvek obrátiť. Náš profesionálne vyškolený personál Vám so všetkým ochotne poradí tak, aby ste s našimi roletami boli maximálne spokojní. Sme tu pre Vás každý všedný deň od 8 do 16 hodin. K spojeniu s nami môžete využiť našu infolinku na čísle +421 2 2220 51 42 alebo e-mail info@foa-rolety.sk.